Tex-spuiten

Bent u op zoek naar een streeploos resultaat? Dan is tex spuiten dé oplossing voor uw woning! De naam van deze afwerkingstechniek zegt het eigenlijk al. Bij tex spuiten wordt verf onder hoge druk op het oppervlak gespoten. Tex spuiten gaat niet alleen sneller dan handmatig schilderen, maar levert ook een strak en egaal eindresultaat op dat uw stucwerk nog mooier uit laat komen. Indien gewenst verzorgt Van Hout Stucadoorswerken niet alleen het stucwerk, maar ook de afwerking in de vorm van schilderwerk. De strakke afwerking die tex spuiten oplevert is op dit moment erg populair. Niemand zit namelijk te wachten op lelijke rolsporen nadat u uw gehele woning prachtig en strak hebt laten stucen. 

natuurlijke
& authentieke
uitstraling

Met schuurwerk

Aanvulling op uw stucwerk
Tex spuiten is ideaal wanneer de structuur van uw ondergrond zichtbaar mag blijven. Omdat er een dunne laag latex wordt aangebracht, zal de structuur op een wand behouden blijven. Maar tex spuiten is ook een aanvulling op uw stucwerk, dat er na deze behandeling nog strakker uit zal komen te zien. Heeft u een sierpleister aan laten brengen? Dan zal tex spuiten de structuur hiervan nog mooier uit laten komen. 

Snelheid en kwaliteit
Waar het voorheen vaak nog een tijdrovende klus was om uw stucwerk af te werken, wordt het met tex spuiten zeer gemakkelijk. Door deze innovatie gaan snelheid en kwaliteit hand in hand. Met de mechanische apparatuur spuiten we in een korte tijd grote oppervlakten. Dit geldt niet alleen voor uw wanden, ook het plafond kan met gemak gespoten worden.