Betonlook

Na jarenlang vooral in industriële omgevingen te zijn gebruikt, wint beton steeds meer aan terrein. Omdat beton een van de meest gebruikte materialen in de bouw is doet het veel mensen denken aan een ruwe, robuuste afwerking. Deze kenmerken hebben er nu juist voor gezorgd dat beton weer helemaal hip is. Door de natuurlijke en authentieke uitstraling van beton kan het eigenlijk overal in de woning toegepast worden, ongeacht de stijl van uw interieur. Of u nu weg bent van een landelijke stijl of juist meer van modern houdt, stucwerk met een betonlook is een echte toevoeging aan uw interieur. 

Voor deze vorm van afwerking werken wij met verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit. Om een prachtige betonlook bij u thuis te creëren maken wij graag gebruik van Stuc Deco en Kalei van Stoopen Meeûs, Frescolori, Quartier en Terrastone. 

natuurlijke
& authentieke
uitstraling

Met Betonlook

Sterke en robuuste afwerking
Door de wanden van uw woning af te werken met betonstuc creëert u een fantastische look. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan prachtig stucwerk in uw badkamer met deze betonlook of aan een wand in uw huiskamer die uw stijlvolle interieur compleet maakt. Deze vorm van stucwerk ziet er niet alleen sterk uit, maar kan ook echt tegen een stootje: het is kleurvast en ongevoelig voor schimmel of andere bacteriën. Om deze reden is het een geliefde afwerking in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Maar in feite speelt de ondergrond voor stucwerk met een betonlook geen rol; er kan gewerkt worden op vrijwel ieder materiaal. Of het nou beton, tegels of pleisterwerk is. 

Creëer de look die u wilt 
Bent u van plan stuckwerk in uw woning toe te passen? Dan zijn er meer dan genoeg opties voor de afwerking. De kleur zal namelijk niet egaal worden en er zijn allerlei tinten mogelijk. De kleur is altijd geïnspireerd op natuurtinten waardoor het een steenachtig uiterlijk krijgt. De applicatiemethode bepaalt hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal zien. Robuust en gewolkt of juist strak en effen, het kan allemaal.