Over ons

Bij Van Hout Stucadoorswerken hebben we al jaren ervaring met alles op het gebied van stucwerk. Of het nu gaat om die ene wand die wel een opknapbeurt kan gebruiken of een woning die van onder tot boven onder handen genomen moet worden; er is altijd een afwerking die perfect aansluit op uw wensen. Stucwerk kan natuurlijk dienen als een goede bescherming van de woning, maar kan ook dienen als verfraaiing. Waar u ook naar op zoek bent, wij denken graag met u mee om uw woning weer helemaal naar wens te maken. 

Waarom kiezen voor stucadoorswerk?

Een ruwe wand of plafond een mooie afwerklaag geven, daar draait het allemaal om bij stucadoorswerk. Het prachtige eindresultaat dat stucwerk oplevert heeft ervoor gezorgd dat vrijwel iedereen zijn of haar huis laat stucen. Dat kan bij een nieuwe woning zijn, maar natuurlijk ook juist een wat oudere woning. Door de jaren heen zijn er steeds meer verschillende soorten afwerkingen toegepast. Wilt u het liefst een glad oppervlak, of toch liever een ruwere afwerking? Bij Van Hout Stucadoorswerken kan het allemaal. Met het stucwerk in uw woning creëert u namelijk een decor dat aansluit op uw smaak. 

De voordelen van stucwerk
Om een (ver)bouwing compleet te maken wordt vaak gestuct. Het is de 'finishing toch' die een woning echt af maakt. Natuurlijk levert stucwerk een fraaie afwerking op, maar het heeft ook een praktisch nut. Goed gestucte muren bevorderen de thermische isoloatie, zijn brandvertragend en ook nog eens vochtwerend. Maar stucwerk zorgt  niet alleen voor meer woongenot, het laat de waarde van uw woning bij vakkundig aangebracht stucwerk ook aanzienlijk stijgen. En vakkundig werk leveren, dat staat bij Van Hout Stucadoorswerken voorop. 

 

Een perfect
eindresultaat

Bij Van Hout Stucadoorswerken streven we altijd naar kwaliteit en perfectie. Met ons jonge, dynamische team gaan we altijd enthousiast aan de slag. We zijn een NOA erkend bedrijf en zijn gespecialiseerd in alle vormen van wand- en plafondafwerking, maar ook voor de mooiste lijsten en ornamenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Een nette woning
Natuurlijk kijkt u uit naar het moment waarop uw woning helemaal klaar is. Vanaf dan kunt u echt gaan genieten van uw 'nieuwe' huis. Bij Van Hout Stucadoorswerken zijn we daarom net zo zuinig op uw woning als u dat bent. Zowel tijdens als na onze werkzaamheden wordt alles netjes opgeruimd door onze stucadoors. Zo heeft u na ons vertrek geen omkijken meer naar vervelende witte voetstappen op de inrit of achtergebleven gips. Dit ruimen wij graag voor u op.

Bij Van Hout Stucadoorswerken bent u gegarandeerd van vakmanschap, geweldige service,  betrouwbaarheid, netheid en eerlijkheid in combinatie met een scherpe prijs.